Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

iPad 2 / 3 / 4

Hvorfor beskytte din iPad?

Hvis du er en af de mange heldige ejere af en iPad, så ved du, hvor meget den betyder for dig og hvor meget den er værd. Derfor bruger de fleste iPad-ejere også et cover og/eller beskyttelsesfilm for at beskytte den. En iPad bliver hurtigt ens kæreste eje både i hjemmet og på arbejdet, men absolut også på farten. Den er super handy og nem at have med overalt, og hvis man for en stund sidder og skal vente et stykke tid, så er den super nem lige at hive frem og gå igang med enten at arbejde eller hygge sig med. Men når man er på farten, og det hele pludseligt skal gå stærkt og man skal videre, så kan man desværre også komme til at tabe sin iPad.

Alle der har prøvet at tabe en iPad, så den er gået i stykker på den ene eller anden måde ved også, hvor dyrt det er, at få den repareret. Det kan hurtigt løbe op i mange hundrede kroner, ja i værste tilfælde flere tusinde kroner, alt afhængigt af, hvor slemt den er kommet til skade. Derfor synes vi, at et iPad cover er en rigtig god investering. Tænk at et cover til 100-300 kroner kan spare dig for reparationer op til et par tusinde kroner. Sådan et cover er altså hurtigt tjent hjem igen i form af sparede reparationer.

1 til 9 ud af 15

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 15

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Funktionelle iPad covers

Da iPad'en og tablets generelt tiltænkes at skulle udgøre en lille, transportabel arbejdsplads, er funktionaliteten selvfølgelig vigtig. Og i disse tider hvor utålmodigheden bliver større og større, og kravet om at alt skal ske lige nu og her, og ikke om 2 minutter, vinder mere indpas, er specielt funktionalitet vigtigt for brugere af iPads. Hvis man eksempelvis sidder i toget på vej til job eller skole, og lige skal have skrevet en opgave færdig på sin iPad, så er et tastatur en super lækker ting at have med sig, frem for at skulle sidde og bruge touch-panelet til en længere opgave. Det kan man hurtigt gå død i og det går heller ikke ret hurtigt i forhold til at sidde med et tastatur. Til det har vi et super fedt Belkin YourType Folio iPad cover med dansk tastatur, som er et cover, der både dækker forside og bagside af iPad'en og som har et indbygget bluetooth tastatur, som du samtidig også kan tage ud af coveret og bruge manuelt.

 

En anden af vores absolut mest populære iPad covers er Click-In coveret fra Targus, som vi både har i sort, blå og pink. Det er lavet af en hård skal til bagsiden, som du blot klikker din iPad 2, 3 eller 4 ned i, og en forside af PU læder, som er delt i tre og som altså kan foldes så du kan stille din iPad i forskellige positioner på et bord, i en seng eller lignende.

 

Som noget helt nyt, for dig der ikke har behov for nogle yderligere funktionaliteter som oventsående, har vi lige fået nogle Stretch iPad Sleeves fra Belkin hjem i sort og pink. Det er super fede neopren sleeves, som er dejlig bløde og beskyttende for din iPad, iPad 2, iPad 3 og iPad 4.