Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

iPad Mini Cover

Vigtigt at beskytte din iPad Mini fra start

For at være sikker på at din iPad Mini ikke tager unødvendig skade på den ene eller anden måde, anbefaler vi på det kraftigste, at du sørger for at købe et iPad Mini cover og beskytte den med. Det kan for nogen godt virke som en ligegyldig ting at købe, men hvis du nu taber din iPad Mini, og den skal til reparation, så er et iPad Mini Cover pludselig en utrolig billig og nem måde at slippe for besværet med at få den repareret og de dyre omkostninger forbundet med en reparation.

3 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

3 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

iPad Mini cover - hvad skal man gå efter?

Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at der er kæmpe forskel på kvaliteten på alle de utallige forskellige covers til iPad Mini, der findes på markedet i dag. For at gøre det mere overskueligt for dig, har vi særudvalgt nogle få iPad Mini covers i absolut højeste kvalitet, så du på den måde er sikret stor værdi for pengene. Vi har blandt andet et utroligt lækkert, slim-fit Krusell ColorCover iPad Mini Cover, som beskytter din iPad Mini ekstremt godt uden at virke irriterende på nogen måde.

Hvis du hælder mere til et rustikt læder-look, så er vores iPad Mini Sleeve fra Cartella absolut en perfekt løsning for dig. Ikke nok med, at den ser utrolig lækker ud og beskytter din iPad Mini sindsygt godt, så fungerer den altså også som en bordstander for din iPad Mini, så du kan sidde og gøre, ja hvad som helst, uden besvær.

 

Beskyttelsesfilm til iPad Mini?

Som det også gælder for din iPhone, er beskyttelsesfilm til iPad Mini en rigtig god ide at investere i. Nogle af fordelene ved at købe iPad Mini beskyttelsesfilm er, at man opnår rigtig god beskyttelse mod alle former for ridser og støv, og samtidig mindsker belastningen af fedtfingrer på skærmen hele tiden. Derudover hjælper beskyttelsesfilm til iPad Mini faktisk også, hvis du skulle tabe din iPad Mini. Skærmen holder nemmelig bedre , når der bliver brugt beskyttelsesfilm til iPad Mini.