Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

Wrapsol Ultra Hybrid iPad 2 / 3 / 4 Skærm- og bagside

Ikke på lager229,00 DKK
Bestil inden og vi sender din pakke i dag!
Her handler du sikkert
Med ViaBill kan du vente 14 dage med at betale

Hurtigt overblik

Producent: Wrapsol
Type: Hybrid ULTRA
Kompatibel med: Apple iPad 2, iPad 3 og iPad 4
Kategori: iPad 2 / 3 / 4 skærmbeskyttelse


Wrapsol logo 

Wrapsol Ultra Hybrid iPad 2 / 3 / 4 Skærm- og bagside

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • Wrapsol Ultra Hybrid iPad 2 / 3 / 4 Skærm- og bagside

Detaljeret beskrivelse

En Apple iPad 2 / 3 / 4 er et kanon fedt og værdifuldt stykke elektronik, som for de fleste er mere eller mindre uundværlig i den ene eller anden forstand. Derfor er det super belastende, hvis du lige pludselig skulle tabe den og skærmen eller bagsiden går i stykker og revner. Først og fremmest kan det være svært at bruge din iPad, når den er i stykker, men det koster også en bondegård at få repareret.

Det skal du aldrig mere bekymre dig om, hvis du bruger dette Wrapsol Ultra Hybrid iPad beskyttelsesfilm til skærm og bagside. Wrapsol er lavet i et helt specialt og unikt materiale, som er et af de absolut stærkeste og bedste på markedet. Det beskytter uhyggelig godt mod alle former for ridser og skrammer, og giver iPad skærmen en forstærkning, som beskytter mod tab og revner.

Samtidig er Wrapsol iPad beskyttelsesfilmen også enormt tyndt, og forstyrrer derfor ikke hverken udsyn til skærmen eller trykfølsomheden. Til gengæld er filmen fremstillet i et helt specielt materiale, der forstærker farvekontraster på din iPad skærm, så du altså får en endnu bedre oplevelse med din iPad med dette Wrapsol film.

Monteringen af Wrapsol iPad skærmfilmen er super nem i modsætning til så mange andre typer beskyttelsesfilm. Det er selvfølgelig super vigtigt, at du sørger for at tørre overfladen helt ren for fedt og støv til at starte med. Skulle der herefter montering være bitte små luft riller, vil de forsvinde helt automatisk i løbet af 24-48 timer.