Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

Essentials Brilliant iPad 2 / 3 / 4 Slim Cover - Sort

Ikke på lager239,00 DKK
Bestil inden og vi sender din pakke i dag!
Her handler du sikkert
Med ViaBill kan du vente 14 dage med at betale

Hurtigt overblik

Producent: Essentials
SKU387853
Kompatibel med: Apple iPad 2, iPad 3 og iPad 4
Kategori: iPad 2 / 3 / 4 Cover

Essentials Brilliant iPad 2 / 3 / 4 Slim Cover - Sort

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • Essentials Brilliant iPad 2 / 3 / 4 Slim Cover - Sort view
  • Essentials Brilliant iPad 2 / 3 / 4 Slim Cover - Sort

Detaljeret beskrivelse

Essentials Brilliant cover med super slim pasform til Apple iPad 2, iPad 3 og iPad 4. Essentials er en relativ ny spiller på markedet for tablet tilbehør, men de har i den grad fået slået sit navn fast med deres Brilliant serie. Brilliant coveret er designet med tre grundtanker: lækkert design, høj byggekvalitet og god beskyttelse.

iPad 2, 3 og 4 coveret er fremstillet i en hård skal af slidstærk plast, som beskytter ekstremt godt mod alle former for stød, slag og tab af din iPad. Derudover har coveret en frontklap, som også beskytter din iPad skærm mod ridser og skader. Samtidig fungerer frontklappen også som en stander, da den kan foldes i et par forskellige positioner, som giver dig forskellige betragtningsvinkler på din iPad.

Der er selvfølgelig taget højde for alle iPad'ens funktioner, som eksempelvis kamera, højttaler, ladestik, osv., som alle er frit tilgængelige med coveret på. For at montere coveret skal din iPad blot lægges ned i den ene side af plastskallen og efterfølgende nemt klikkes ned i den anden side. Super nemt, hurtigt og smertefrit.