Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

iPhone 5 / 5S

1 til 9 ud af 129

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 129

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Apple iPhone 5

Apple iPhone 5 er landet! - Og du skal naturligvis ikke lade det smukke design tage skade. En iPhone 5 har en tendens til nemt at få ridser og diverse overfladiske skræmmer. Det kan du meget nemt undgå ved at bruge eksempelvis et iPhone 5 cover.

 

Beskyt din iPhone 5

Til enhver iPhone 5 hører der selvfølgelig en god beskyttelse. For at undgå alt lige fra skader, til ridser og slag, så er det altid en god ide at beskytte din iPhone 5. Det kan være med et smart iPhone 5 cover, en iPhone 5 bumper, iPhone 5 beskyttelsesfilm eller en kombination af disse. Vi anbefaler, at du som minimum bruger et iPhone 5 cover, da de fleste har en tendens til på et eller andet tidspunkt at tabe sin telefon. For ydermere at beskytte skærmen mod ridser og lignende, er det også en rigtig god ide at bruge iPhone 5 beskyttelsesfilm. Det gør samtidig også, at din iPhone 5 skærm ikke lige så let får fedtfingrer.

 

iPhone 5 beskyttelse for en hver smag

Vi har derfor et stort og bredt udvalg af iPhone 5 covers, iPhone 5 bumpers og iPhone 5 beskyttelsesfilm fra mærker som Gear4, Belkin, Krusell og mange flere. Vi har samlet et udvalg i høj kvalitet og samtidig til markedets bedste priser.

 

Udover dette har vi også den ultimative  iPhone 5 bilholder fra iBolt, som både giver dig mulighed for at have din iPhone 5 placeret over hele forruden, men også giver dig mulighed for at lade din iPhone 5 op samtidig, da der er integreret en anordning, der giver mulighed for at slutte et lade kabel til.