Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

Beskyttelsesfilm

Beskyttelsesfilm til iPhone 5

iPhone 5 beskyttelsesfilm, iPhone 5 screen protector, iPhone 5 skærmfilm, et kært barn har mange navne. En ting er dog sikkert - det er en utrolig god ting at anvende, da det både beskytter mod ridser og støv, men også kan fungere som et middel mod fedtede fingrer, så din iPhone 5 skærm altid er klar til den store omgang skriveri.

 

Så nu er der ingen undskyldning, hvis du er en af dem, som hader at bruge iPhone 5 cover, fordi de måske fylder lidt mere i lommen. Beskyttelsesfilm til iPhone 5 tilføjer nemlig absolut ingen ekstra størrelse til din iPhone 5. Den er stadig ligeså let og elegant - forskellen er bare, at den nu er godt beskyttet mod ridser og støv. 

 

Vi har både etstyks iPhone 5 beskyttelsesfilm og pakker á 3 iPhone 5 beskyttelsesfilm. Fælles for dem alle er dog, at de har perfekte udskæringer til home-knappen, kameraet og højtaleren.

 

Der har ved nogle slags beskyttelsesfilm til iPhone 5 været problemer med føleren oppe ved højtaleren, som ikke har kunne registrere, hvornår telefonen var taget op til øret eller ikke var taget op til øret. Det har vi været meget opmærksomme på, når vi har købt varer ind til butikken, da vi selvfølgelig ikke ønsker, at vores kunder får dårlig kvalitet. Derfor har alle vores iPhone 5 beskyttelsesfilm typer været gennem et kvalitetstjek før de er kommet i vores sortiment. På den måde er vi altid sikre på, at vores kunder får det bedste af det bedste, hver gang.