Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

Bumper

Hvorfor bruge en iPhone 5 bumper?

Det er altid en god idé at beskytte din Apple iPhone 5 mod ridser, slag og skader. For skulle du være så uheldig at tabe din iPhone 5, så kan der hurtigt opstå skader både visuelt, men også de indre komponenter kan tage skade heraf. Med andre ord er din iPhone 5 garanteret en længere levetid med en iPhone 5 bumper, og den beholder sin salgsværdi, hvis du på et tidspunkt i fremtiden skulle få idéen om at sælge den for selvfølgelig at opgradere til en nyere version af Apples iPhone.

9 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

9 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Hvad er en iPhone 5 bumper?

Derfor er en iPhone 5 bumper en god måde at sikre din iPhone 5 på. En bumper er et 'bånd', der dækker kanten af iPhone 5, således at telefonens design stadig er synligt og fremstår stilfuldt og elegant. En iPhone 5 bumper har også hævede kanter både på forsiden og bagsiden, hvilket gør, at hvis du taber din iPhone 5, så er både skærmen og bagsiden altså stadig sikret, da telefonen vil tage af på bumperens hævede kanter, og dermed vil der ikke komme skade på din iPhone 5.

 

Som kompliment til en lækker iPhone 5 bumper, anbefaler vi meget kraftigt, at du også bruger iPhone 5 beskyttelsesfilm. Det giver maksimal beskyttelse af din iPhone 5, og beskytter samtidig mod fedtfingrer m.m.

 

Vi har derfor forsøgt at samle bumpers i højeste kvalitet og med de mest stilede designs. På trods af den høje kvalitet har vi stadig utrolig konkurrencedygtige priser. Finder du en af vores bumpers billigere hos en konkurrent, skal du blot skrive en mail til Support@PhoneWear.dk med link til produktet hos konkurrenten, og så vil vi med det samme give dig et bedre tilbud.