Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

Cover

1 til 9 ud af 93

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 93

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Vælg dit cover med omhu.

Når du skal vælge, hvilket iPhone 5 cover du vil have, kan det hurtigt virke som at kæmpe sig igennem en kæmpe jungle. Alle de forskellige materialer, designs, farver, osv. kan nemt forvirre selv en garvet herre eller kvinde. Det er derfor vigtigt, at du stiller dig de mest basale spørgsmål, før du begiver dig ud i junglen, så du lettere kan sortere i udvalget, og hurtigt finde frem til det iPhone 5 cover, der passer til DIG. Det er spørgsmål som for eksempel, hvilket materiale det skal være (plast, TPU, gummi, silikone, læder, osv.)? Skal det være slim-fit eller må det gerne tilføje lidt ekstra bulk til din iPhone 5? Skal det være gennemsigtigt så din iPhone 5 er synlig hele tiden? I det store og det hele handler det jo om, at du finder et iPhone 5 cover, som du er tilpas med og føler dig tryg ved.

 

Vi har covers for alle

Derfor har vi nøje udvalgt de bedste covers til iPhone 5 på markedet fra alle de største producenter, der alle er kendt for deres utrolig høje kvalitet og banebrydende designs. Vores udvalg spænder fra de mest simple og stilrene, der er helt tynde og gennnemsigtige, til iPhone 5 læder flip cover. Vi har som sagt samlet de største mærker som eksempelvis Belkin, Case-Mate, Gear4, Krusell, Targus, Apple, Ted Baker og mange flere.

Hos os er du altid sikret de absolut bedste priser på markedet. Men skulle du mod al forventning finde en af vores varer billigere hos en konkurrent, så skal du blot gøre brug af vores prisgaranti. Såfremt du gør det, vil du indenfor meget kort tid modtage et nyt tilbud på det eller de pågældende produkter, så du igen er sikret at handle til markedets laveste priser.

 

Vi anbefaler altid, at du også bruger iPhone 5 beskyttelsesfilm, som du ligeledes finder her hos os. Kombinationen af et iPhone 5 cover og iPhone 5 beskyttelsesfilm til skærmen giver en optimal beskyttelse af din iPhone 5, så den altid er sikret.