Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

iPhone 6 / 6S serie

Efter lanceringen af Apples nye satsninger, iPhone 5S og iPhone 5C, sidste efterår, begynder vi at nærme os lanceringen af deres nye skud på stammen. Der er endnu ikke nogle konkrete, bekræftede specifikationer fra Apple, men det rygtes, at Apple iPhone 6 blandt andet får en større, og måske endda buet, skærm, bliver større, dog også tyndere, og bliver fremstillet i et stærkere glas.

 

Vi forventer, at den nye iPhone 6 lanceres henover efteråret, og at salget på verdensplan starter i september, mens vi i Danmark højst sandsynligt må vente til november med at kunne købe dem hos os.

Det er vores helt klare overbevisning, at Apple i september lancerer den kommende iPhone 6 / Air i to modeller med to forskellige skærmstørrelser. En iPhone 6 / Air med 4,7" skærm og en med 5,5" skærm. Det betyder, at vi kan se frem til en ny iPhone med en markant større skærm, end hvad der tidligere er set på iPhones. Det betyder til gengæld også, at alle covers fra de tidligere modeller ikke kan genbruges til den nye iPhone 6 / Air.

 

Vi vil derfor selvfølgelig være først fremme med alt i covers, tilbehør, beskyttelsesfilm og en masse andet til den nye iPhone 6, så du kan få beskyttet den lige fra starten. Noget tyder dog på, at beskyttelse af iPhone 6 / Air skærmen ikke vil blive ligeså vigtigt på den nye iPhone 6 / Air, fordi den bliver udstyret med en skærm af fuld safir glas, som er helt ekstremt holdbart og kan klare vanvittige tryk, stød og slag. Den vil dog stadig være udsat, hvis telefonens ramme får nogle tryk, så derfor vil vi altid anbefale, at man benytter sig af et cover for at beskytte telefonen mod dyre reparationer.

 

Hvis du vil holdes opdateret med nyheder omkring Apples nye iPhone 6, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her ude i højre side.

Tilbehør og covers til iPhone 6iPhone 6 Plus