Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

Puro iPhone 6 Plus Beskyttelsesfilm 2-pack - Krystalklar

På lager (Leveringstid: 1-2 hverdage)99,00 DKK
Bestil inden og vi sender din pakke i dag!
Her handler du sikkert
Med ViaBill kan du vente 14 dage med at betale

Hurtigt overblik

Producent: Puro
Type: Ultra-tynd & krystalklar
Kompatibel med: Apple iPhone 6 Plus
Se lignende produkter: iPhone 6 Plus beskyttelsesfilm


 Puro logo

Puro iPhone 6 Plus Beskyttelsesfilm 2-pack - Krystalklar

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • Puro iPhone 6 Plus Beskyttelsesfilm 2-pack - Krystalklar

Detaljeret beskrivelse

Beskyttelsesfilm til Apple iPhone 6 Plus fra Puro med ultra slim profil. Italienske Puro, som i mange år har leveret lækre produkter på stribe, har gjort det igen. Med denne iPhone 6 beskyttelsesfilm har man formået, at gøre den så tynd, at man på ingen måde lægger mærke til, at der sidder et lag film på sin iPhone 6 Plus.

Selvom skærmfilmen er så tynd, betyder det dog på ingen måde, at den beskytter dårligere end tidligere. Tvært i mod. Du opnår maksimal beskyttelse mod ridser og støv, når du bruger denne beskyttelsesfilm. Og ydermere fungerer filmen også som en slags støddæmper, hvis du skulle være så uheldig at tabe din iPhone 6 Plus. Det betyder, at skærmglasset holder bedre ved tab med Puro beskyttelsesfilm på.

Puro har fremstillet skærmfilmen således, at al lysstyrke og nuancer i skærmen bliver bevaret 100%, ligesom trykfølsomheden på ingen måde bliver påvirket.

Montering af filmen er lige til, da påsætningen af "lim-fri". Det betyder, at filmen er super medgørlig og ikke så svær at få til at sidde helt rigtigt. Det er dog meget vigtigt, at du benytter rengøringskluden først til at tørre skærmen helt af for fedt og støv.

 

Denne pakke indeholder:

- 2 stk. Puro iPhone 6 Plus beskyttelsesfilm
- 1 stk. applikationsværktøj
- 1 stk. rengøringsklud