Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

Panzer hærdet glas iPhone 6 skærmbeskyttelse, 0.33MM

På lager (Leveringstid: 1-2 hverdage)179,00 DKK
Bestil inden og vi sender din pakke i dag!
Her handler du sikkert
Med ViaBill kan du vente 14 dage med at betale

Hurtigt overblik

Producent: Panzer of Sweden
Type: Hærdet glas
Kompatibel med: Apple iPhone 6
Kategori: iPhone 6 beskyttelsesfilm

Panzer hærdet glas iPhone 6 skærmbeskyttelse, 0.33MM

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • Panzer hærdet glas iPhone 6 skærmbeskyttelse, 0.33MM

Detaljeret beskrivelse

Panzer skærmbeskyttelse af hærdet glas har taget markedet med storm, og er blevet helt ekstremt populært her i Danmark efter meget kort tid. Hærdet panzer glas fås i forskellige tykkelser og i forskellige kvaliteter, og denne fra svenske Panzer er absolut en af markedets aller bedste og mest holdbare. Det hærdet glas fra Panzer har en ridsefri overflade, som er 100% mere ridsefast end stål.

Med sine kun 0,33 milimeter i tykkelse er det et af de tyndeste glas, man kan få, og samtidig et af dem, der kan holde til flest tæsk - det er nemlig hele 9 gange stærkere end almindeligt glas. Glassets tykkelse gør også, at touch-funktionen på din iPhone ikke bliver påvirket på nogen måde. Ydermere er glasset lavet i så klare materialer, at det fremhævet iPhone skærmens farver og kontraster, så du faktisk får en bedre oplevelse af at bruge din iPhone.

Til forskel fra så meget andet normal beskyttelsesfilm er dette Panzer glas til iPhone 6 utroligt nemt at montere. Når først man har fået tørt alt støv og fedt væk fra skærmen, skal glasset blot lægges på skærmen og så sidder det der. Se eventuelt videoen herunder med en guide til montering.