Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

iPhone 4 / 4S

Hvorfor beskytte din iPhone 4 / 4S?

Hvad enten du har en iPhone 4 eller en iPhone 4S, er det altid en god idé at beskytte den. De fleste iPhone 4 og iPhone 4S ejere har prøvet at tabe den, hvorefter enten skærmen eller bagsiden er blevet ødelagt. Det sker nemlig meget nemt med det glas, der er på. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du som iPhone 4 / 4S ejer beskytter den med enten et iPhone 4S cover eller en iPhone 4S bumper. Er man ikke så meget til hverken covers eller bumpers, fordi de måske fylder for meget i lommen, så er beskyttelsesfilm til iPhone 4 / 4S et super godt alternativ. Kort sagt er det hvert fald en knaldhamrende god idé at beskytte din telefon på den ene eller anden måde, da det potentielt kan spare dig for et hav af dyre og besværlige reparationer.

19 til 27 ud af 40

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

19 til 27 ud af 40

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Hvad skal jeg vælge?

Det er som udgangspunkt meget svært at svare på. Først skal du spørge dig selv om et par spørgsmål. Skal iPhone 4 coveret været gennemsigtigt, så man kan se iPhone 4 designet igennnem? Hvilket materiale kan du bedst lide at håndtere (plast, gummi, silikone)? Hvor meget bulk må iPhone 4S coveret eller iPhone 4S bumperen tilføje?

Når du har svaret dig selv på de spørgsmål, vil du nemt og hurtigt være i stand til at vælge det iPhone 4 cover eller iPhone 4 bumper, som passer lige præcis dig helt perfekt.

 

Og for at sikre, at du altid får det bedste kvalitet, så din iPhone 4 eller iPhone 4S er sikret på den bedst mulige måde, så har vi sørget for at udvælge et produktsortiment fra alle de store brands som for eksempel Case-Mate, More, Gear4 og Orbyx. Hvis du er til det lidt vilde og unikke look, så har vi eksempelvis dette iPhone 4S  Monster Cover fra Case-Mate, der virkelig skiller sig ud fra så mange andre iPhone 4 og iPhone 4S covers. Eller hvis du er til det mere simple og stilrene look, så er dette iPhone 4 Barely There Cover i sort eller hvid fra Case-Mate måske mere noget for dig. Til de mere udfordrende har vi en utrolig lækker og stilet iPhone 4S Color Gem bumper fra More i flere forskellige farver, som med garanti sørger for, at du får lidt ekstra opmærksomhed i byen.

 

Udover et cover til iPhone 4 og iPhone 4S eller en bumper til iPhone 4S og iPhone 4 så anbefaler vi, at du samtidig også bruger beskyttelsesfilm til iPhone 4 eller iPhone 4S. Det er specielt vigtigt for dig, som bruger en iPhone 4S bumper, da der ellers kommer ridser og støv meget nemt på både bagside og skærm. Vi har derfor sørget for at få et sæt beskyttelsesfilm til både for- og bagside hjem, som er gennemtestet og gang på gang har udvist ekstrem høj kvalitet. Denne iPhone 4 beskyttelsesfilm giver dig altså i kombination med et iPhone 4 cover eller iPhone 4 bumper den maksimale beskyttelse af din iPhone 4 eller iPhone 4S.