Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

iPhone 4 / 4S Beskyttelsesfilm

Hvad er beskyttelsesfilm?

Beskyttelsesfilm er en folielignende 'klistermærke', der påføres din iPhone 4 eller iPhone 4S for at beskytte mod ridser og støv. Der findes mange forskellige typer af beskyttelsesfilm, hvor alt lige fra tykkelse til holdbarhed og til materiale kan variere. Det er selvfølgelig en smagssag, om man er til det ene eller det andet, men en ting er sikkert - beskyttelsesfilm er en rigtig god ide at bruge. iPhone 4 beskyttelsesfilm hjælper faktisk også skærmen til at modstå tab og slag, så den ikke revner og går i stykker ligeså let. Og på den måde er der jo rigtig mange penge at spare på reparationer, som godt kan være dyre i længden.

6 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

6 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Mange forskellige typer

Når man er på udkig efter beskyttelsesfilm til iPhone 4 / 4S, støder man med garanti på mange forskellige slags og varianter. Måske også på nogle navne, som ikke lige er til at kende. For at anskueliggøre de forskellige udtryk og navne, er herunder en lille oversigt.

 

  • Anti-glare: Det betyder, at beskyttelsesfilmen har en overflade, der ikke er ligeså reflekterende, som normale beskyttelsesfilm. Hvis man eksempelvis ofte går rundt udenfor i et lækkert sommervejr, kan solen godt drille udsynet på iPhone skærmen. Her er anti-glare effekten super god at have.
  • Anti-smudge: Dette kaldes også anti-finger, og betyder, at overfladen på beskyttelsesfilmen er lavet, så fedt og fingeraftryk præller af, og ikke sætter sig ligeså meget, som det gør på et normalt beskyttelsesfilm.
  • Matt: Beskyttelsesfilm med en matt overflade har ofte en blanding af ovenstående effekter. En matteret overflade vil naturligt have en anti-reflekterende effekt, som mange godt kan lide. Nogle er dog ikke så vilde med den matte overflade, men det er igen en smagssag.

 

Er du på udsigt efter normal iPhone 4 beskyttelsesfilm, så har vi udvalgt de to slags, som er de mest gængse og populære, som begge har været gennem vores kvalitetskontrol, så du hos os er sikret det bedste af det bedste, til skarpe priser. Hvis du der i mod vil have ekstrem skærmbeskyttelse af din iPhone 4 eller iPhone 4S skærm, så er Copter beskyttelsesfilm til iPhone 4 og iPhone 4S det absolut bedste på markedet.