Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

iPhone 4 / 4S Covers

Hvorfor bruge et iPhone 4 / 4S cover?

Du er vel efterhånden godt klar over, hvor nemt din iPhone 4 eller iPhone 4S får små lommeridser eller andre overfladiske skrammer. Og med iPhonens lækre design kan det ikke andet, end at skære dig dybt i hjertet, at få øje på sådan en ridse. Eller hvis det går helt galt, hvis du taber den, og glasset på for- eller bagsiden går i stykker. Derfor bør alle iPhone-ejere investere i et iPhone 4 cover eller et iPhone 4S cover for at undgå dette.

Det giver dig også en mulighed for at gøre din iPhone 4 eller iPhone 4S helt unik, så den ikke 'bare' ligner alle andre iPhones. Og om du er til et simpelt, sort iPhone 4 cover, eller du mere er til de farvestrålende iPhone 4S cover, så har vi altid noget for dig.

 

Hvad er en iPhone 4 / 4S bumper?

En iPhone 4 / 4S bumper er en slags ramme, som effektivt beskytter kanterne og hjørnerne på din iPhone 4 og/eller 4S.

De fleste iPhone 4S bumpers består typisk af en midte af hård, slidstærk TPU plastikmateriale og ydersider af silikone, der er med til at give et godt greb om din iPhone 4 eller 4S. Vi har også et udvalg af bumpers til iPhone 4 / 4S, som kun består af udholdent, slidstærkt silikone, som også giver et utrolig godt greb om din iPhone 4.

Men så dækker den jo ikke skærmen eller bagsiden? - Jo, det gør den faktisk. Alle vores iPhone 4 / 4S bumpers har nemlig forhøjet kanter, som bukker udover både skærmen og bagsiden på iPhonen. Så når du taber din iPhone 4, så vil bumperens kanter, og altså udelukkende bumperens kanter, tage imod stødet, så hverken skærmen eller bagsiden bliver berørt af skaden.

1 til 9 ud af 23

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 23

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Hvad skal man gå efter?

Hvad lige netop DU skal vælge, afhænger meget af, hvilken smag og hvilke behov du har. Hvis du for eksempel blot ønsker et simpelt, gennemsigtigt iPhone 4S cover, så du altid kan se din iPhones design igennem coveret, så er dette Orbyx iPhone 4S cover absolut lige noget for dig. Eller hvis du ønsker et ultra-slim iPhone 4 cover, som ikke tilføjer ekstra bulk til din iPhone 4, så er dette Case-Mate iPhone 4 cover klart at anbefale.

Er du mere til de lidt vilde og unikke covers til iPhone 4, så har vi blandt andet et pink iPhone 4S cover med meget slim pasform, som er lavet af et utroligt slidstærkt plastik materiale.

 

Det kan også være, at du har et lidt mere krævende behov. Det kan være du gerne vil bruge din iPhone 4 eller iPhone 4S på stranden? Eller måske ude på jagtturen? Så er du sikkert klar over, hvor stor chancen for at din iPhone 4S tager skade af vand og snavs. Derfor har vi, som noget helt unikt, fået et genialt vandtæt iPhone 4S cover fra iDry på lager. Det giver dig mulighed for at bruge din iPhone 4 eller iPhone 4S under vand, uden du skal bekymre dig om, hvorvidt din iPhone tager skade af vand, snavs, sand, osv.