Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

Orbyx iPhone 4 / 4S Læder Pung - Sort

Ikke på lager209,00 DKK
Bestil inden og vi sender din pakke i dag!
Her handler du sikkert
Med ViaBill kan du vente 14 dage med at betale

Hurtigt overblik

Producent: Orbyx
Farve: Sort
SKUORBWAL-IP4-BL
Kompatibel med: Apple iPhone 4 og iPhone 4S
Kategori: iPhone 4 / 4S Cover 


Orbyx

Orbyx iPhone 4 / 4S Læder Pung - Sort

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • Orbyx iPhone 4 / 4S Læder Pung - Sort

Detaljeret beskrivelse

iPhone 4 / 4S taske i sort, ægte læder fra Orbyx. Hvis du er kvalitetsbevidst og er vild med covers og tasker i ekstrem høj kvalitet, så er denne iPhone 4 / 4S taske lige sagen for dig. Orbyx har formået at lavet et helt igennem fantastisk cover af ægte læder, som samtidig også fungerer som en pung, da der på indersiden af folden er plads til både kreditkort og sedler. Det betyder, at du nu kan begynde at bruge din iPhone 4 / 4S som taske, så du altså slipper for at skulle rode efter dine kreditkort i en stor og bøvlet taske.

Orbyx læder coveret har en skal af hård plast, som danner en grundbeskyttelse af din iPhone. Ydermere er der så et lag ægte læder, som kan flippes henover skærmen og låses fast med en magnet. Læderet er utrolig stødabsorberende, hvilket betyder, at skulle du tabe din iPhone, så tager læder coveret så godt fra, at din iPhone ikke får en eneste skramme elle skade.