Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

iPhone 5 / 5S

Det er efterhånden et lille års tid siden Apple rullede den labre iPhone 5 ud på markedet, og de er nu så småt ved at være klar med næste model(ler). Rygterne og gætterierne til Apples nye tiltag har været mange, og der har absolut været nogle spændende gætterier i blandt. Det hele tyder dog på, at Apple lancerer både en ny Apple iPhone 5S, som bliver en opgradering af Apples iPhone 5, men hvor designet vil forblive urørt, og en Apple iPhone 5C, som bliver en discount-udgave af iPhone 5, og derfor vil blive billigere.

I og med Apple ikke ændrer designet og dermed formen på den nye iPhone 5S, betyder det også, at alt lækre tilbehør du må have til iPhone 5 sagtens kan bruges til iPhone 5S. Men med en spritny Apple iPhone 5S er man naturligvis også nødt til at forny sig lidt på tilbehørsfronten.

 

En Apple iPhone 5S fortjener det absolut bedste tilbehør, da det jo er en vanvittig lækker og unik telefon, som skriger høj kvalitet, elegance og stil. Derfor anbefaler vi IKKE, at du blot skynder dig ud og køber det billigste tilbehør, du kan finde, men i stedet tænker dig godt om og sørger for at vælge det rigtige til at starte med. For hvad er pointen i at købe et billigt iPhone 5S cover, som går lynhurtigt i stykker for så derefter at købe et nyt, når du i stedet kan købe dit cover til iPhone 5S hos os fra et af verdens største og mest anerkendte brands, som holder i hele din iPhone 5S' levetid?

Ikke nok med at du i det lange løb ender med at spare penge på iPhone 5S covers, så sparer du også ualmindeligt mange penge på iPhone 5S reparationer, hvis du er så uheldig at tabe din telefon. Her undervurderer mange beskyttelsesfilms evne til at beskytte skærmen mod tab, på trods af at skærmfilm til iPhone 5S faktisk egenhændigt kan spare dig for et hav af reparationer. Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at du vælger dit iPhone 5S cover med omhu, og samtidigt bruger beskyttelsesfilm til iPhone 5S for at opnå maksimal beskyttelse.

Covers til iPhone 5 / 5STasker og etuier til iPhone 5 / 5SiPhone 5 / 5S Skærmfilm

Opladere til iPhone 5 / 5SHøretelefoner til iPhone 5 / 5SSportsudstyr til iPhone 5 / 5S