Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

iPhone 5 / 5S Covers

Hvorfor bruge et iPhone 5 cover?

Er du den heldige ejer af den nye Apple iPhone 5, så anbefaler vi meget, at du også beskytter den lige fra start med et iPhone 5 cover. Det gør vi af flere årsager. Blandt andet fordi du derved beskytter den mod slag, støv, ridser og skader, men også fordi en iPhone 5 uden diverse ridser og skader holder salgsværdien markant bedre end en med en masse kosmetiske fejl.

Et iPhone 5 cover er en anordning, du hurtigt påfører din telefon, som dækker den på bagsiden, rundt i kanten og ofte lidt på skærmen. Så skulle du gå hen og tabe den, så vil den altså ikke nær så let tage skade med et iPhone 5 cover på. Ikke nok med at coveret beskytter din iPhone 5, så giver det dig også mulighed for at udtrykke din personlighed og dit humør gennem det, og på den måde sætte dit helt eget præg på din iPhone 5 og din tilværelse.

Alle vores covers til iPhone 5 har hver sine fordele og egenskaber. Det kan eksempelvis være vores Barely There iPhone 5 / 5S cover fra Case-Mate, som har en gummibelagt overflade, der giver et utroligt godt greb. Eller vores Gear4 Guardian iPhone 5 cover, som er af aluminium og derfor giver en ultimativ god beskyttelse.

1 til 9 ud af 83

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 83

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende