Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

Puro iPhone 5 / 5S Bumper - Sort / Transparent

Ikke på lager139,00 DKK
Bestil inden og vi sender din pakke i dag!
Her handler du sikkert
Med ViaBill kan du vente 14 dage med at betale

Hurtigt overblik

Producent: Puro
Kompatibel med: Apple iPhone 5 og iPhone 5S
Kategori: iPhone 5S bumper


Puro logo

Puro iPhone 5 Bumper - Sort

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • Puro iPhone 5 Bumper - Sort / Transparent
  • Puro iPhone 5 Bumper - Sort
  • Puro iPhone 5 Bumper - Sort kanterne

Detaljeret beskrivelse

Puros Bumper serie har gennem lang tid været en af de mest populære bumpers til både iPhones og andre Smartphones på det danske marked.

Det unikke design med en gennemsigtig midterramme og farverige kanter i silikone er gået lige i hjerterne på danske iPhone-ejere. Senest har Puro specialfremstillet en serie af disse bumpers til iPhone 5. Kanterne af silikone fungerer ligeledes som skridbeskyttelse, så din iPhone 5 ikke glider ud af dine hænder eller glider ned fra et bord, en sofa eller lignende. Samtidig fungerer kanterne også som beskyttelse af både skærm og bagside, da de runder op på både skærm og bagside.

For at montere Puro bumperen vinkler man først den ene side/ende af sin iPhone 5 ind i bumperen, og klikker derefter den anden ende/side på plads. Super nemt og super smart. Da bumperen er specialfremstillet til iPhone 5, er der naturligvis perfekte udskæringer til samtlige knapper og porte.

Vi anbefaler dig, at du sammen med denne Puro iPhone 5 bumper bruger beskyttelsesfilm til for- og bagside til din iPhone 5.