Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

Trophy Læder Touch Handske - Medium

Ikke på lager449,00 DKK
Bestil inden og vi sender din pakke i dag!
Her handler du sikkert
Med ViaBill kan du vente 14 dage med at betale

Hurtigt overblik

Producent: Trophy
Størrelse: Medium
Materiale: Ægte læder
Farve: Sort
SKU: 7340098700035

Trophy læder touch-handske - retail

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • Trophy læder touch-handske - Large
  • Trophy læder touch-handske - retail

Detaljeret beskrivelse

Trophy touch-handske i ægte læder giver dig frihed til at bruge alle ti fingrer på din touch-skærm i et koldt og usselt vejr uden at fryse fingrene af, og samtidig se super elegant og moderne ud.

Det er et ualmindeligt kendt problem for alle smartphone- og/eller tablet-ejere at fingrene bliver kolde og stive, når vejret bliver ubarmhjertigt koldt. Mange har tidligere klippet spidserne af eksisterende 'almindelige' handsker og vanter, men det er slut nu! Trophy touch-handske i ægte læder er nemlig specialfremstillet med en unik formel, der gør læderet kompatibelt med skærmen på din smartphone og/eller tablet. Derudover er touch-handsken designet super moderne og elegant, og fremstillet med de fineste materialer, som udstråler eksklusivitet og lækkerhed.

Dine venner og bekendte vil kigge skævende til, når du let og elegant bruger alle ti fingrer til at skrive på din smartphone, mens de står og kæmper med kolde, stive fingrer.