Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

iPhone 5 / 5S Opladere

Nyt iPhone 5 Lightning stik?

Ja, som du nok er blevet godt bekendt med, så har den nye iPhone 5 og faktisk også alle Apples nyligt lanceret produkter fået et nyt stik. Det hedder Lightning, og er en mindre og efter sigende hurtigere version af det gamle iPhone stik. Det sætter Apple forbrugere i en ret uheldig situation, da man ikke bare kan genbruge de gamle iPhone kabler, såfremt det nye iPhone 5 kabel skulle gå i stykker, da de ikke længere passer til iPhone 5. Derfor er det en nødvendighed at købe et helt nyt.

 

Og det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har nemlig sørget for at have det nye Apple iPhone 5 Lightning kabel på lager, så du altid har mulighed for at få fingrene i det, hvis dit oprindelige iPhone 5 kabel skulle gå i stykker. Og da vi altid kun forhandler den bedste kvalitet, er det naturligvis det originale kabel fra Apple. Vi anbefaler altid til, at man kun køber originale dele, da Apple bliver mere og mere opmærksom på uoriginale dele. Det betyder også, at de bliver bedre og bedre til at producere deres produkter, således at de ikke tåler uoriginale dele, da de vil være i stand til at skade din iPhone 5 på forskellige måder.

8 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

8 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende