Vi modtager følgende betalingskort Find Phonewear.dk på Facebook Find Phonewear.dk på Twitter Find Phonewear.dk på Google +1

Kurv: 0 vare(r)

Gratis fragt ved køb over 250 kr.

Copter iPhone 5C Full Body Beskyttelsesfilm

På lager (Leveringstid: 1-2 hverdage)169,00 DKK
Bestil inden og vi sender din pakke i dag!
Her handler du sikkert
Med ViaBill kan du vente 14 dage med at betale

Hurtigt overblik

Producent: Copter
Type: Full Body
Kompatibel med: Apple iPhone 5C
Kategori: iPhone 5C Beskyttlesesfilm


Coptor Logo

Copter iPhone 5C Full Body Beskyttelsesfilm

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • Copter iPhone 5C Full Body Beskyttelsesfilm

Detaljeret beskrivelse

Copter iPhone 5C beskyttelsesfilm til skærm og bagside er for dig, der ønsker at beskytte din iPhone 5C ekstremt godt, men ikke vil gemme det lækre design væk bag et kluntet cover. Det er også for dig, der bruger din iPhone 5C til meget grafisk tunge apps, da Copter skærmfilmen fremhæver og forbedrer kontrasterne og farverne på skærmens grafik.

Copter beskyttelsesfilm beskytter på mange måder lige så godt som et hvilket som helst iPhone 5C cover, og er mere eller mindre 'usynligt', når det kommer på. Det helt unikke og specielle ved Copters beskyttelsesfilm er det materiale, filmen er lavet i. Det er fremstillet i et materiale, der oprindeligt blev udviklet i forbindelse med et militær-projekt, der skulle beskytte rotor-bladene på deres helikoptere. Det betyder også, at filmen er så absurd stærk, at det kan modstå stort set alle former for materialer, ridser, stød, slag og meget, meget mere.

iPhone 5C Copter fill body beskyttelsesfilm er selvfølgelig specialdesignet til netop iPhone 5C, så der er perfekte udskæringer til kamera og blitz bag på samt homeknap, højttaler og sensorer i toppen af skærmen.

Denne pakke indeholder:
 - 1 x Copter iPhone 5C Skærmfilm
 - 1 x Copter iPhone 5C Bagsidefilm
 - 1 x Mikrofiberklud
 - 1 x Copter installationskit